LIVING bornholm er midlertidigt lukket

Indretning af Café Gustav i Rønne

Indretning af Café Gustav - LIVING bornholm

LIVING bornholm fik til opgave at indrette om style Café Gustav i Rønne 

Café Gustav i Rønne stod overfor en større renovering - en af udfordringerne var at fornye, udskifte og modernisere, uden at gå på kompromis med traditionerne og den hyggelige stemning, som stedets mange stamkunder elsker! I samråd med ejernes ønsker var målet bla. at skabe en indretning, der skulle forene den hyggelige og rare atmosfære, med en mere moderne og lys café.

Caféen blev endevendt fra A til Z, og fremstår nu med lyse farver, der harmonerer godt med det nordiske inventar i lyse træsorter. Belysningen er energivenlig, og er med til at optimere sammenhængen igennem hele lokalet.

Indretningen bærer præg af naturprodukter, dansk design, kvalitet og komfort, og der er valgt møbler med omtanke for bæredygtighed. Caféen, der ofte er fyldt med glade gæster, har efter moderniseringen optimeret akustik, da vi valgte at indrette med specialdesignet bænke med bløde hynder, samt smukke akustikpaneler på væggene. 

Èn ting fik de dygtige, lokale håndværkere dog ikke lov at røre ved, nemlig det store vægmaleri, som har været en fast del af Café Gustav i mange år! Dét er en del af Café Gustavs sjæl – den skal man ikke ændre på.

Findes også i Cases & inspiration til indretning

Totalrenovering og indretning af hus i Gudhjem
Totalrenovering og indretning af hus i Gudhjem

En nedslidt “luksus sommerudlejningsejendom” midt i Gudhjem skulle omdannes til en moderne, lys helårsbolig.

Læs her om vores arbejde og se billeder af prosessen 

Læs mere

Akustik forbedring: Hvilken løsning er den rette for dig?
Akustik forbedring: Hvilken løsning er den rette for dig?

Er du træt af larm og støj? Få overblik over nogle af de mest populære løsninger til, at forbedre akustikken både indendørs og udendørs. Fra de opsigtsvækkende med wow faktor til de helt diskrete, der blender perfekt ind i din bolig indretning.

Læs mere

Indretning af eksklusive husbåde på Bornholm
Indretning af eksklusive husbåde på Bornholm

LIVING bornholm har udarbejdet en komplet design og indretningsløsning til husbådene som ligger i Nexø havn på Bornholm.

Læs mere