LIVING bornholm er midlertidigt lukket

Totalrenovering og indretning af hus i Gudhjem

Totalrenovering og indretning af hus i Gudhjem

En nedslidt “luksus sommerudlejningsejendom” midt i Gudhjem skulle omdannes til en moderne, lys helårsbolig. Ejendommen var godt brugt og bar præg af mange års udlejning. Den var meget mørk og indrettet med 90´ernes stil, med kolde og mørke materialer.

Før - stue
Før - En mørk og tung indretning
Før - køkken
Før- Sort højglans køkken opsat på forhøjning i gulvet!

Vores styling og ombygningsprojekter starter altid med en god og hyggelig snak med kunden, altså de personer, der skal bo og have deres hverdag i huset. Når vi skal hjælpe en kunde med en styling, er det vigtigt for os både at have fokus på personlighed og funktionalitet. Dette projekt startede med et besøg i kundens daværende hjem – her fik vi en snak om kundes stil, design og ønsker til det kommende hjem.

Projektet startede med udgangspunkt i de indtryk vi havde fået, og ud fra dem udarbejdede vi idégrundlaget og skitserede de forskellige områder, og så begyndte designet at tage form, lige så stille, med samhørighed mellem de forskellige rum i huset.  Vi udarbejdede tegninger ud fra de opmålinger, vi havde foretaget, samt undersøgelser og div. installationer.

I huset var der en forhøjning i gulvet (et repos), hvorpå det sorte højglans køkken var placeret. Smart engang, men meget upraktisk! Vi havde fokus på at smelte rum og funktion sammen, og skabe en glidende overgang mellem køkken, spisestue og stue. Men vigtigst af det hele var, at udsigten kunne nydes ligegyldigt i hvilket område, man befandt sig! 

Nedrivning - Køkken
Det forhøjet gulv i køkkenet fjernes
Proces - Nyt gulv
Klar til nyt gulv
Proces - Nyt Køkken
Ventilation og nyt el træk i den nye køkken
Proces - Vinrum med New Yorker væg
Opsætning af vinrum - Opbygget med New Yorker glasvægge

Denne ombygning var en totalrenovering!

Huset har nu nye gulve i massiv eg. Nye døre åbner op for udsigten over Gudhjem havn, og lader det smukke lys strømme ind i boligen. Der er installeret miljøvenlig belysningsløsning med indbygget LED. Køkkenet – en kombination af uno form og design fra LIVING bornholm – giver med den massive stålplade og en specialfarve til de indbyggede højskabe, et både funktionelt og eksklusivt udtryk. I smukkeste New Yorker design er vinrummet en dekoration i sig selv, på samme måde som indbygningspejsen, som er pladsbesparende, funktionel og smuk på samme tid. På husets 1. sal har ombygning af repos givet plads til åbent kontor og loungeområde. Walk-in closet med specialdesignet siddekanap og skydedøre er praktisk og unik.

Ombygningen bærer således præg af elementerne, der giver det perfekte, samlede udtryk: Indretning, rådgivning, styling, farver, belysning, funktionalitet! Fra slidt udlejningsejendom til lys, moderne bolig, med drømmende udsigt over Gudhjem by og havn!


Det nye køkken består af Uno Form underskabe, specialdesignet massiv stålbordplade samt højskabe fra HTH med special lakerede fronter - Vinrum i baggrund

En smuk løsningen med den indbyggede pejseindsats.  

 


Åbning fra køkken til stue gav smuk havudsigt fra køkkenet

Indbygget bænk i vindueskarnap 
Findes også i Cases & inspiration til indretning

Indretning af Café Gustav - LIVING bornholm
Indretning af Café Gustav i Rønne

Café Gustav i Rønne stod overfor en større renovering - en af udfordringerne var at fornye, udskifte og modernisere, uden at gå på kompromis med traditionerne og den hyggelige stemning, som stedets mange stamkunder elsker!

Læs her om vores arbejde og se billeder af prosessen 

Læs mere

Akustik forbedring: Hvilken løsning er den rette for dig?
Akustik forbedring: Hvilken løsning er den rette for dig?

Er du træt af larm og støj? Få overblik over nogle af de mest populære løsninger til, at forbedre akustikken både indendørs og udendørs. Fra de opsigtsvækkende med wow faktor til de helt diskrete, der blender perfekt ind i din bolig indretning.

Læs mere

Indretning af eksklusive husbåde på Bornholm
Indretning af eksklusive husbåde på Bornholm

LIVING bornholm har udarbejdet en komplet design og indretningsløsning til husbådene som ligger i Nexø havn på Bornholm.

Læs mere