LIVING bornholm er midlertidigt lukket

ERHVERVSINDRETNING

LIVING bornholm udarbejder erhvervsindretning i særklasse. Hos os bliver du mødt i øjenhøjde, og vi ser altid helheds- og løsningsorienteret på opgaven.

Vi har stor erfaring med bl.a. indretning til hospitality (hotel, restaurant & cafe branchen) samt administrations virksomheder.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at udarbejde den helt rigtige planløsning og med en optimal praktisk udnyttelse af rum. Vi arbejder designorienteret på at fremkomme med den rigtige inventarløsning, der tilsammen vil understøtte de værdier virksomheden står for. 
Man siger jo, at et billede siger mere end tusind ord – Det er derfor den visuelle opfattelse af rum, er så betydningsfuld

Virksomhedens profil udtrykkes stærkt igennem arkitektur, design og indretning. Derfor kan indretningen og valg af inventar sende et præcist signal om de værdier, din virksomhed står for, samt give de optimale rammer for virksomhedens kunder og dens medarbejdere.

Vi lægger stor vægt på din virksomheds DNA, og derfor er det først og fremmest vigtigt at lytte til dine ønsker og behov.
Det er på den måde, vi sammen skaber den rette indretningsløsning, der passer til netop din virksomhed, din café, din restaurant, dit hotel og ikke mindst dit budget.

LIVING bornholm tilbyder:

LIVING bornholm er ikke låst fast at et smalt sortiment, men arbejder med en filosofi om frit valg på alle hylder..! Dette giver den optimale frihed til at udarbejde den rigtige løsning med de helt rigtige produkter, producenter og brands. 

• Vi tilbyder udarbejdelse og projektstyring af ny indretning
• Vi udarbejder indretningstegninger i 2D plan og 3D visualisering
• Vi udarbejder lys-beregninger
• Vi udarbejder akustik-beregninger og tilbyder optimale løsninger
• Vi tilbyder salg af møbler, belysning, tekstiler og brugskunst mm.
• Vores stærke team tilbyder også levering og montering af indretningsløsning
• Vi udfører styling og optimering af rum
• Vi tegner og udarbejder special design og udvikling af de udarbejdede løsninger


Kontakt os

Send og gerne en besked

Kontakt os og lad os mødes over en kop kaffe, så vil vi give dig vores bud på den helt rigtige løsning til din virksomhed.


Lad os kigge på dit projekt og give dig vores bud på den rigtige løsning