LIVING bornholm er midlertidigt lukket

TEGNESTUEN

LIVING bornholm har egen tegnestue, hvor en del af den er placeret i vores livsstilsbutik på havnen i Nexø.
Her projekterer vi vores opgaver og udfolder vores kreativitet.

Når vi udarbejder projekter, er vores udgangspunkt altid den enkelte kundes behov, stil, ønsker og drømme. Derfor arbejder vi altid ud fra en konstruktiv dialog med funktionelle såvel som æstetiske behov for øje, og altid en individuelt tilpasset løsning, som målet for indretningen.

Vi udarbejder og præsenterer kreative idéoplæg med plantegninger og 3D visualiseringer. Vi kommer med inspiration til farve- og materialevalg, samt rådgivning til opnåelse af det bedste samspil mellem arkitektur, rum og indretning.

Vi bestræber os altid på at udarbejde den helt rigtige løsning med spændende og inspirerende indretning, som afspejler vores egen entusiasme og glæde ved moderne formgivning, design og indretning.

Vi arbejder med en bred vifte af spændende og inspirerende danske og internationale brands indenfor møbler, tekstiler, brugskunst og belysning. Men vi foretrækker at samarbejde med mange af de fantastiske bornholmske designere og kunstnere, og bestræber os, så vidt muligt, altid på at benytte bornholmske firmaer, produkter, materialer og råvarer. 

Vi har et rigtigt godt samarbejde med mange forskellige bornholmske håndværkere inden for alle brancher. Det sætter vi stor pris på, og hver gang vi udfører projekter, sammensætter vi det helt rigtige team til opgaven på tværs af forskellige firmaer. 

Selv om vores beliggenhed er på Øen i Søen, det skønne Bornholm, har vi kunder i hele Danmark. 
Vi ser frem til at arbejde sammen om dit projekt! 


Kontakt os

Skriv til os om dit projekt

Send os gerne en besked med en kort beskrivelse af dine tanker. 
Så vender vi hurtigt tilbage for aftale om det det videre forløb