LIVING bornholm er midlertidigt lukket

Akustik forbedring: Hvilken løsning er den rette for dig?

Akustik forbedring: Hvilken løsning er den rette for dig?

Unikke design løsninger til akustik forbedring

Hos LIVING bornholm har vi stor erfaring med at skabe god akustik i hjemmet, på arbejdspladsen og i det offentlige rum. I det følgende præsenterer vi dig for nogle af de forskellige løsninger vi tilbyder. 
At føre en samtale i et rum med dårlig akustik er stressende og yderst anstrengende. En dårlig akustik er simpelthen lig med dårlig stemning!

Gode lydforhold er super vigtig –
Både på arbejdspladsen, i privat hjemmet og i det offentlige rum.

Udfordringer med dårlig akustik er desværre velkendt for mange, både i private hjem, på arbejdspladser, i det offentlige rum osv. Dårlig akustik kan skabe mistrivsel, ineffektivt arbejde og færre besøgende i restauranten. Vi ser også ofte, at der bygges og indrettes med store minimalistisk stuer og køkkenalrum, uden at der bliver taget højde for akustikken. Med højt til loftet, store vinduespartier og (praktiske) flisegulve, opnås der kun en hul og kold rumklang, der nærmest runger og skaber et ekko – men der findes løsninger!

Der er i dag mange muligheder, hvor indretning, design og inventar kan afhjælpe de udfordringer, der ofte følger med, når mennesker opholder sig sammen. Korrekt valg af byggematerialer, indretningsmuligheder og inventar kan gøre en enorm forskel ved at bryde lydens bevægelse i rummet, og dermed i vores oplevelse af lydopfattelse og rumklang.

 

Vægge og lofter kan beklædes med træpaneler og mos (ja – du læste rigtigt!), som giver en smuk og naturlig følelse af et levende, men samtidig roligt rum. Vægdekorationer kan produceres i lydabsorberende materialer, ligesom man med lamper, bordplader og øvrige overflader kan vælge blødere, men stadig praktiske løsninger. Behovet for optimering af akustikken i rummet er individuelt, med af stor betydning for mange. Lad os vejlede og inspirere dig til en løsning, der er praktisk, funktionel og æstetisk!

Hos LIVING bornholm arbejder vi med flere forskellige løsninger og har et bredt udvalg, når det handler om at optimere akustikken. Både med vores eget design samt løsninger fra de førende på market. 
Fælles for dem alle er en markant forbedring af akustik, og dermed også langt højre livskvalitet.

Akustik lameller & listeloft - Akustikbilleder - Mos - Kork - Akustikskærme Samtalemøbler - Rum i Rum elementer. 


AKUSTIK LAMELLER & LISTELOFT
Du kan give din bolig et væsentligt løft med de flotte akustiske paneler – både når det kommer til æstetikken og akustikken.

Træpanelerne er skabt med det bløde og lydabsorberende filt som baggrund, og med smukke træpaneler, der i parallelle linjer bryder og forsinker lydbølgernes bevægelser på den ellers glatte overflade. 

Akustikpaneler leveres i moduler af 240x60 cm, hvilket gør det meget let at montere dem på væggen eller i loftet.
Akustik lamelpanelerne kan enten påbygges eller indbygges og forbedrer lyden og looket i rummet markant.


Væggen før 

Væggen efter
   

AKUSTIKBILLEDER
LIVING bornholm giver dig mulighed for en unik skræddersyet design løsning, der viser lige netop det motiv og det udtryk du ønsker at have i din stue, dit køkken, på kontoret eller i mødelokalt.

Vi samarbejder bl.a. med bornholmske fotografer som "skyder" de smukkeste billeder. Disse billeder overføre vi til et udskiftelig lærred med grafisk print i ekstremt høj kvalitet, som vi opsætter på en 36 mm. tyk akustikplade i den højeste absorptions klasse og med sort profilramme.

Vi arbejder i standard formater: 61×61 / 121×61 / 121×81 / 121×121 / 152×121 / 121×181 / 121×240 / 151×101 (der er mulighed for special mål)

Vi udarbejder akustikplader med f.eks.: Tekst - Produktbilleder - Stemningsbilleder - Kunst - Grafisk - Logo - Kort - Foto og meget mere....

Du kan med stor fordel benytte akustikbilleder i kontormiljøer, gangarealer, køkken alrum, fællesrum, kantiner, spisestue, butikslokaler, frisørsaloner, restauranter, caféer, mødelokaler, fitnesscenter, gruppe- og samtalerum, sportshaller, venteområder, showrooms, TV-stue og mange andre steder!


Akustikløsning med et harmonisk akustikbillede og tykt blødt tæppe

Akustikbillede

MOS
LIVING bornholm tilbyder førsteklasses lydabsorberende mos, fremstillet af naturligt håndplukket skandinavisk Rensdyrmos (Renmoos).
Beklædning med mos er dekorativt, og samtidig venligt mod dit indeklima. Mosset er levende, og ernæres af fugten i rummet, og bevarer derfor sin friskhed og spændstighed.
Strukturen i mosset, muliggør optagelse af lydbølger fra flere retninger. Det bevarer sine farver, er brandsikker, absorberer og frigiver fugtighed for at forblive blød og er helt vedligeholdelsesfri. Mos panelerne er håndlavet og udført af rensdysmos fra skandinaviske skove.

Mosset har en høj akustik og absorberer op til dobbelt så meget som branchens gennemsnit for produkter af samme størrelse og tykkelse.Mosset er miljøvenligt og håndplukket med omhu for naturen og certificeret af ISO 9001 & ISO 14001. Brandsikkert: Mospanelerne er certificeret af ISO 11925-2.
Luftrensning: Luftbårne partikler fjernes gennem en konstant absorptionscyklus og frigivelse af fugtighed.
Naturlig luftfugtighed: Tørrer, når den relative luftfugtighed falder under 35%, og returnerer blød igen over 35%. Missen er allergivenlig og kræver ikke sollys, vanding eller beskæring.

 


Mos er naturens eget akustikmateriale - I skovens dybe stille ro!

Mos cirkler 
  Opsætning af mos på endevæggen omkring det smukke maleri -
Opsat på restaurant BrøDDan
 i Gudhjem

Mos kan sættes op på mange måder - Her har vi lavet et alternativt bornholmerkort

 

Findes også i Cases & inspiration til indretning

Indretning af Café Gustav - LIVING bornholm
Indretning af Café Gustav i Rønne

Café Gustav i Rønne stod overfor en større renovering - en af udfordringerne var at fornye, udskifte og modernisere, uden at gå på kompromis med traditionerne og den hyggelige stemning, som stedets mange stamkunder elsker!

Læs her om vores arbejde og se billeder af prosessen 

Læs mere

Totalrenovering og indretning af hus i Gudhjem
Totalrenovering og indretning af hus i Gudhjem

En nedslidt “luksus sommerudlejningsejendom” midt i Gudhjem skulle omdannes til en moderne, lys helårsbolig.

Læs her om vores arbejde og se billeder af prosessen 

Læs mere

Indretning af eksklusive husbåde på Bornholm
Indretning af eksklusive husbåde på Bornholm

LIVING bornholm har udarbejdet en komplet design og indretningsløsning til husbådene som ligger i Nexø havn på Bornholm.

Læs mere