LIVING bornholm er midlertidigt lukket

SALGSSTYLING

Et godt førstehåndsindtryk er helt afgørende

Står du og skal sælge din bolig eller sommerhus, er det vigtigt at den præsenterer sig fra sin allerbedste side overfor potentielle købere. Det er derfor en rigtig god idé at bruge en lille investering på en styling af din bolig, så boligen kommer til at skille sig ud på boligmarkedet ved at stå langt mere indbydende og attraktiv. 

På den måde opnår du den bedste pris og et langt hurtigere salg.

LIVING bornholm har i form af designer og boligstylist de helt rette kompetencer, når din bolig skal sælges.

Vi bor alle forskelligt og dog alligevel ikke. Uanset hvordan man bor, er det altid en god ide at gøre noget ekstra for, at køberne husker din bolig og ser de muligheder, der er i den.

Vi anbefaler, at vi kommer ind i salgsprocessen så tidligt som muligt, så stylingen kan være færdig inden ejendomsmægleren sætter den på boligmarkedet. Men selvfølgelig træder vi også gerne til, når boligen har været på markedet længe, og køberen endnu ikke er dukket op.  

Boligsalget handler ofte om mavefornemmelse og førstehåndsindtryk! Derfor er der fokus på harmoni og ro i en salgsstylingen, samt at lade visioner og illustrationer om boligens muligheder komme til udtryk.

KØBSSTYLING

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
- Det har vi hørt mange gange før! Men ofte er selve huset ikke lige det helt rigtige, selv om det ligger det rigtige sted. 

Det kan være svært for mange at se mulighederne i eksisterende boliger. Kan der blive etableret et ekstra badeværelse? Er der mulighed for at have en teenagerafdeling? Kan køkkenet laves større eller flyttes til modsatte ende af huset? Kan loftrummet udnyttes? Hvad med uderummet, kan der laves en god terrasse? 

Mange spørgsmål trænger sig på, når man skal købe bolig.
Hos LIVING bornholm tilbyder vi det, vi kalder KØBSSTYLING.

Her udarbejder vi plantegninger over ny grundplan og 3D visualiseringstegninger over de muligheder boligen har, så de lige passer til lige netop dine boligdrømme. 

Vi hjælper selvfølgelig også med selve renoveringen/ombygningen af de ændringer, der skal til.
Læs mere her: Renovering


Ejendomsmægler

Er du ejendomsmægler, hjælper vi dig gerne med at få stylet de boliger du har til salg.  Vi tilbyder også at sammensætte en fast aftale, således at dine boliger altid er de bedste på markedet. Kontakt os endelig for at høre nærmere.


Kontakt os

Send og gerne en besked

Udfyld vores kontaktformular og lad os hjælpe dig med dit hussalg eller om købet kan blive til din drømmebolig

hvis du skal sælge eller købe - så lad os hjælpe dig sikkert i mål