LIVING bornholm er midlertidigt lukket

BOLIGSTYLING. RENOVERING & OMBYGNING

LIVING bornholm kan hjælpe dig med at indrette dit hjem på en ny og anderledes måde. Vi udarbejder kreative idéoplæg med plantegninger og 3D visualiseringer. Vi kommer med inspiration til farve- og materialeforslag, samt rådgivning til opnåelse af det bedste samspil mellem rum og indretning.

BOLIGSTYLING

- Handler ofte om at skabe ro, harmoni og lys. At skabe en sammenhængende rød tråd i indretningen. Også på tværs!

Med en boligstyling kommer vi med konkrete og brugbare råd og ideer til hvordan, du bedst kan optimere din indretning.

Ofte vil du få øje på helt nye muligheder i din boligs indretning. Du vil kunne få en overskuelig og brugbar prioriteringsliste, og du sparer tid og undgår dyre fejlkøb. 

Vi tager altid udgangspunkt i dine drømme og forventninger, og finder den unikke indretningsstil, der passer til lige netop dig.

RENOVERING & OMBYGNING


- Skal vi hjælpe dig med at renovere og/eller ombygge din bolig?

Har du svært ved at overskue hvordan, du griber det hele an?

Som erfaren projektleder er vi klar til at hjælpe dig fra idé til færdigt projekt .

Vi starter med at se på jeres ønsker og de muligheder, der er for at få en optimal planløsning. Vores erfaring med indretning betyder, at vi hurtigt kan spore os ind på hvordan, din bolig kan blive.
Vi hjælper dig med at få overblik over de muligheder, der er for optimal indretning, og rådgiver dig om de håndværkmæssige tiltag, der kan forbedre boligen. Vi udarbejder planløsning og 3D-tegninger af eksempelvis et nyt køkken, badeværelse, udestue etc.

Vores mange opgaver med renoveringer og ombygninger på Bornholm har givet os stor erfaring om samarbejdet med øens forskellige håndværkere. Vi bestræber os, så vidt muligt, altid på at benytte bornholmske firmaer, produkter og råvarer. Vi arbejder tæt sammen med med de lokale håndværkere, og sætter det helt rigtige team, der passer til netop dit projekt.
Vi tilbyder derfor også projektledelse af selve byggeriet, og udarbejder tids- og arbejdsplan for alle involverede håndværkere. 

Ved projekter, der kræver eksternt ekspertise, benytter vi eksterne bygningskonstruktører og bygningsarkitekter.


Du er altid velkommen til at kontakte og og få en snak om hvordan, du kommer lettere igennem optimering og renovering af din bolig. For os er der ingen opgaver, der er for store eller for små. Vi kan ikke ændre beliggenheden, men vi kan ændre boligen