UDSALG PÅ EN MASSE SKØNNE DESIGN BRANDS - SPAR 20% 25% 30% 35% 40%

Tegnestuens arbejde

Vi arbejder med en bred vifte af spændende og inspirerende danske og internationale brands indenfor møbler, tekstiler, brugskunst og belysning. Men vi foretrækker at samarbejde med mange af de fantastiske bornholmske designere og kunstnere, og bestræber os, så vidt muligt, altid på at benytte bornholmske firmaer, produkter, materialer og råvarer. 

Vi har et rigtigt godt samarbejde med mange forskellige bornholmske håndværkere inden for alle brancher. Det sætter vi stor pris på, og hver gang vi udfører projekter, sammensætter vi det helt rigtige team til opgaven på tværs af forskellige firmaer. 

Når vi udarbejder projekter, er vores udgangspunkt altid den enkelte kundes behov, stil, ønsker og drømme. Derfor arbejder vi altid ud fra en konstruktiv dialog med funktionelle såvel som æstetiske behov for øje, og altid en individuelt tilpasset løsning, som målet for indretningen.

Vi udarbejder og præsenterer kreative idéoplæg med plantegninger og 3D visualiseringer. Vi kommer med inspiration til farve- og materialevalg, samt rådgivning til opnåelse af det bedste samspil mellem arkitektur, rum og indretning.

Vi bestræber os på at udarbejde den helt rigtige løsning med spændende og inspirerende indretning, som afspejler vores egen entusiasme og glæde ved moderne formgivning, design og indretning.

Selv om vores beliggenhed er på Øen i Søen, det skønne Bornholm, har vi kunder i hele Danmark. Vi ser frem til at arbejde sammen om dit projekt!