LIVING bornholm er midlertidigt lukket

Livsstilsbutikken på havnen

Vores livsstilsbutik ligger på havnen i Nexø på Bornholm.

Her finder du en bred vifte af spændende og inspirerende danske og internationale livsstilsmærker inden for boligindretning, mode, skønheds- og plejeprodukter samt smagsfulde delikatesser.

Vi samarbejder med og forhandler mange af de fantastiske bornholmske kunstnere og producenter her fra øen som bl.a. Hejdesign, Mie Mølgaard, Høstet, Kofoed m.fl. Derudover finder du et stort udvalg af danske og internationale brands som HAY, &Tradition, Humdakin, ELSK, Fatboy, Menu Design, Broste Copenhagen, Munkholm, KreaFunk, Light Point og mange flere.

Kom ind i butikken og bliv inspireret, og få en uformel snak om design og indretning, om Bornholm og vores smukke natur, om økologi og bæredygtighed, eller om 101 andre ting, som du har på hjertet. Vi har Depeche Mode i højtaleren, og byder på smagsprøver med økologisk urtete, lokale delikatesser og den skønneste bornholmske gin.

Vi rådgiver om inventar, belysning, akustikløsninger, om boligstyling af dit private hjem eller sommerhus, om køkkenindretning, om erhvervsindretning. Om det funktionelle og det smukke – og helst det, der opfylder begge dele på samme tid.

Følg med på Facebook og Instagram for livsstilsbutikkens aktuelle åbningstider.


Du finder os lige her

LIVING bornholm

Sdr. Hammer 2
DK 3730 Nexø

Tlf.: 5380 3691

Mail: info@livingbornholm.dk

Kørselsvejledning

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG